Inför vårt gemensamma möte:

Attrahera, Rekrytera och/eller Behålla?

Oddwork tar ansvar för sina partners hela employer brands och förmåga att attrahera, rekrytera och behålla personal på dagens talangmarknad. Under vårt möte kommer jag att vara intresserad av att höra mer om hur ni arbetar med just er företagskultur, rekrytering och employer brand. I förberedande syfte vill jag därför fråga dig redan nu:

Hur kan jag skapa största möjliga värde för dig/er i vårt möte?

Nedan finner du ett urval av möjligheter som varje dag hjälper Oddworks partners att bli än mer attraktiva arbetsgivare. Genom att klicka i vilka områden du är mest intresserad av att fokusera på kommer jag att förbereda vårt möte så att största möjliga värde får rätt förutsättningar att skapas. Vänligen fyll i enligt nedan och klicka på ”Skicka in”. Du har möjlighet att välja flera alternativ.

Jag ser fram emot att ses inom kort!

Björn Arntsberg
Senior Account Manager, Oddwork
bjorn@oddwork.se
+46-760-466561

 • ATTRAHERA

  Inom området ATTRAHERA fokuserar vi på de möjligheter vars primära syfte är att attrahera talanger och medarbetare till er organisation. Möjligheter inom ATTRAHERA innefattar ex. företagskulturellt employer brandingarbete med syfte att identifiera, paketera och förstärka er företagskultur och syfte som organisation, varumärkesbyggnad och rekryteringskampanjer mot relevanta målgrupper i sociala medier, framtagande av varumärkesbyggande film och foto som bygger ert employer brand än starkare m.m.
 • REKRYTERA

  Inom området REKRYTERA fokuserar vi på de möjligheter vars primära syfte är att rekrytera talanger och medarbetare till er organisation. Oddwork matchar talang med företagskultur. Vi tror på att hitta personligheter som stämmer överens med både era krav och er kultur – det är då magi uppstår. Möjligheter inom REKRYTERA innefattar rekrytering av era framtida talanger där Oddwork hanterar hela rekryteringsprocessen från start till mål, alternativt talanginhyrning där Oddwork tar hand om hela rekryteringsprocessen och arbetsgivaransvaret under de första månaderna av er talangs anställning innan ni behöver fatta eget beslut om anställning.
 • BEHÅLLA

  Inom området BEHÅLLA fokuserar vi på de möjligheter vars primära syfte är att behålla och utveckla er personal och företagskultur. Möjligheter inom BEHÅLLA innefattar ex. workshopformat som skapar starkare företagskultur i organisationen, onboardinglösningar som säkerställer att medarbetare får bästa möjliga start (samt utvecklas snabbare och stannar längre), medarbetarundersökningar där organisationens välmående och utveckling visualiseras i realtid m.m.
 • ÖVRIGT

  Finns det övriga tankar eller frågeställningar som du önskar diskutera kopplat till rekrytering, företagskultur och employer brand? Låt mig veta genom att beskriva nedan!