Oddwork stolt sponsor till skidfilmen EISODUS

Missa inte premiären av den svenska skidfilmen “EISODUS – A Skiers Reflection from a Melting Reality”. Filmen tar upp människans delikata förhållande till naturen och visar på möjligheten till klimatvänligt skidåkning i Norden. Vi ses på premiären den 3 oktober på Bio Roy i Göteborg!

 

En skidfilm som pratar klimatförändring utan att nämna smältande glaciärer

Att hjälpa till när någon vill bryta ny mark är en del av vårt DNA. Oddwork såg viljan hos ett filmteam som inte räds ta täten in i något nytt. 

EISODUS lyfter frågan om människans plats i naturen och vår påverkan på klimatet. Med en vision om att förändra vad en skidfilm är räds inte filmskaparna Three Piece Media vara annorlunda. Genom att resa med tåg och använda muskelkraft som drivmedel har de minimerat mängden utsläppt CO2 under inspelningen. Helikoptrar har valts bort och solceller har laddat deras kamerabatterier.

Vi på Oddwork såg ett filmteam som ville påverka genom att vara annorlunda och kände genast en delaktighet.

Bild till artikeln

Premiär 3 oktober på Bio Roy i Göteborg

Oddwork är på plats och vi hoppas att du kan vara det också. 

När?
3 oktober kl. 20.30

Var?
Bio Roy i Göteborg

Hur?
Förutom premiären av EISODUS kommer du även att få möjlighet att lyssna till spännande föredrag kring jorden och dess klimat. Träffa personerna bakom projektet och hör deras berättelse om hur filmen har vuxit fram.

Läs mer om premiären på Facebook här! Du skaffar enkelt din biljett här!

Missa inte premiären!

Skaffa din biljett här

Oops! We could not locate your form.

Stäng
Stäng