Oddwork – inte revolution, fast jo, revolution…

Oddwork startades i en orange revolution 2012 av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg. På den här tiden fanns det gott om rekryteringsbolag ute på universiteten, men det var något som fattades och det var lätt att känna att talang inte togs tillvara på. Inte på riktigt. Efter att ha lämnat in sitt CV till de stora rekryteringdrakarna kunde man få jobberbjudanden skickade till sig redan dagen efter, men det var sällan den typ av möjligheter man förklarat att man brann för och inte heller den typ av karriärsäventyr man beskrivit att man var passionerad kring.

Oddwork startade för att gå emot detta! Vi ville skapa det rekryteringsbolag som vi själva saknade – det bolag som alltid vill lära känna sina kandidater på riktigt för att veta vad just Du vill och samtidigt ha nära kontakt med alla våra partnerföretag som söker våra talanger. Vi började jobba för att få det så, och fortsätter att göra det varje dag. I fortsatt kamp mot de stora rekryteringdrakarna där ute…

We stop for nothing but talents!

Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det man verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Vi sprider vår orangea filosofi över världen och kämpar för att låta talanger få utlopp för sin fulla talang i en värld där talang alltid ska tas tillvara på, vad den än kan tänkas vara. Från att ha startat i Göteborg jobbar vi idag över hela Sverige med att hjälpa våra Oddwork-talanger ut på nästa karriärsäventyr och våra partners att få in riktigt drivna människor till deras företag. Våra kunder och partners är allt ifrån svenska gaseller till globala börsnoterade titaner och vi är ständigt på jakt efter nya samarbeten, möjligheter och Oddwork-talanger…

Det är just dig vi letar efter!

Om du därför vill komma vidare till nästa karriärsäventyr tillsammans med Oddwork vill vi alltid veta vad det är du brinner för, vem du är och framförallt vad du vill! För vad handlar det om? Att du vill växa vidare inom något du är passionerad kring och det är den typen av drivna personligheter som vi söker. Det handlar om att vara Odd. Vi jobbar proaktivt med att träffa så många talanger som möjligt. Det kan vara över en kaffe hos Oddwork, på toppen av ett berg, på en strand eller till och med bara över telefon.

Vi vill veta vad du som Oddwork-talang vill och drivs av och genom det koppla dig samman med spännande företag över hela landet. Äventyret har bara börjat, välkommen ombord och bli en del av vår orangea revolution!

Är du odd nog?

Join the Oddwork Family!

Vi söker fler familjemedlemmar till Oddwork!

Join us

Oops! We could not locate your form.

Stäng
Stäng