Bild till artikeln

Attrahera, rekrytera och behålla personal

Oddworks erbjudande till SEB:s kunder

Oddwork är Sveriges kombinerade employer branding- och rekryteringsbolag. Vi tar ansvar för våra samarbetspartners hela förmåga att attrahera, rekrytera och behålla personal på dagens talangmarknad. Vi hjälper SEB:s kunder att bland annat:

1. Skapa starkare företagskulturer
Vi hjälper organisationer över hela Sverige att identifiera, paketera och aktivera sina företagskulturer. Via välutvecklade workshopformat hjälper vi er att identifiera vad just ni tror på och står för som organisation, samt säkerställer att ni lever ut er kultur på bästa sätt . Läs exempelvis om Wints företagskulturella resa tillsammans med Oddwork här.

2. Bygga ett starkare employer brand/arbetsgivarvarumärke hos relevanta målgrupper
Oddwork arbetar med den senaste kommunikationstekniken för att hjälpa våra partners att bygga ett starkare varumärke hos relevanta målgrupper. Våra kommunikationsteam hjälper er att nå ut med ert varumärke och företagskultur på samtliga ytor där era framtida medarbetare finns idag, från sociala medier till karriärsidor. Läs exempelvis om Tuve Byggs, Gina Tricots och Sector Alarms varumärkesresor tillsammans med Oddwork. Vi hjälper allt ifrån större till mindre bolag med deras kommunikation och varumärkesuppbyggnad. I större och mindre skala.

3. Rekrytera nästa medarbetare
Vi hjälper er att hitta och rekrytera era nästa medarbetare. Ni väljer själva om ni vill att Oddwork ska hantera hela rekryteringsprocessen eller utvalda delar av den. Läs exempelvis om hur Oddwork hjälpte Forsman & Bodenfors att hitta sin nästa medarbetare.

4. Behålla personal
Oddwork hjälper er att behålla er personal. Genom skapande av onboardingstrukturer, digitala medarbetarundersökningar i realtid m.m. säkerställer vi att de medarbetare ni har arbetat så hårt för att attrahera också stannar och fortsätter att utvecklas inom ert företag.

Klicka nedan för att boka upp ett kostnadsfritt rådgivningstillfälle där vi tillsammans diskuterar hur vi kan hjälpa er att bli ännu bättre på att attrahera, rekrytera och behålla er personal.

Oddworks erbjudande till SEB:s kunder

Kostnadsfri behovsanalys för SEB:s kunder

Som kund till SEB erbjuder Oddwork en kostnadsfri behovsanalys av ert nuläge inom företagskultur och employer brand samt rekommendationer framåt utifrån era ambitioner (värde 19 500kr ex. moms). Rådgivning bokas in tillsammans med en av Oddworks Employer Branding Advisor online eller på plats hos er. Klicka nedanför för att bli kontaktad. Vi ser fram emot er kontakt!

Boka kostnadsfri rådgivning

Klicka nedan för att boka in ett kostnadsfritt rådgivningstillfälle av ert nuläge inom företagskultur och employer brand samt rekommendationer framåt utifrån era ambitioner (värde 19 500 kr ex. moms). Vi återkommer inom 24 h.

Jag vill boka rådgivning!

Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter så kommer Employer Branding Advisor på Oddwork att ta kontakt inom kort.

Stäng
Kontakta mig formulär
Stäng