Account Manager

Jonas Jonäll

Jonas Jonäll är en engagerad Account Manager på Oddwork, känd för sin kvickhet, lyhördhet och vinnarmentalitet. Hans expertis ligger i att förstå våra kunders unika förutsättningar för att koppla ihop dem med en rekryterare som bäst matchar deras behov. Jonas drivs av att bygga starka och framgångsrika team för sina kunder och hans uppmärksamhet på detaljer garanterar en skräddarsydd rekryteringsprocess.
 

Med Jonas vid rodret kan du förvänta dig en smidig och effektiv resa mot att hitta rätt personer till ditt team. För de som är intresserade av att ta sitt företag till nästa nivå, är ett möte med Jonas ett utmärkt första steg!

Connecta med Jonas på LinkedIn

Boka ett digitalt möte

Välj datum och tid i Jonas kalender!


Connecta med Jonas på LinkedIn

”Det som inspirerar mig mest i mitt jobb är att prata med en mängd olika företag och människor. Varje nytt möte är en chans för mig att lära, växa och skapa unika lösningar som speglar variationen av idéer och perspektiv som våra kunder bidrar med.”

Jonas tipsar

Två kvinnor som sitter i ett mötesrum vid ett skrivbord.

Rekrytering

Tips för en lyckad rekrytering

Läs mer

Bild på tre personer som sitter och dricker kaffe runt ett cafébord

Rekrytering

Mänskligt möter maskin – så används AI inom rekrytering

Läs mer

I förgrunden en person som syns suddigt, i fokus två personer i vinterkappor som ler och riktar sin uppmärksamhet mot personen i förgrunden.

Rekrytering

Hyra in eller rekrytera personal – så identifierar du den bästa strategin för din verksamhet

Läs mer

Göteborg

Oddwork HQ
Kungsgatan 42
411 15 Göteborg

Stockholm

Oddwork Office
Norrsken House, Birger Jarlsgatan 57
113 56 Stockholm

Träffa resten av teamet

Sandra Svanström

Account Manager

Sandra Svanström

Sandra är en engagerad och snabbtänkt Account Manager hos oss på Oddwork. Hon har en unik förmåga att förstå både kunders behov och kandidaters potential.

Mer om Sandra

Talent Manager

Jacob Chalkley

Jacob is our dedicated UK Talent Manager. He works in international recruitments and manages partnerships with our english speaking clients, especially within tech.

Mer om Jacob