Bild till artikeln

Varför Talent Care:

– Möjligheten att ge extra stöttning till varslad personal och samtidigt stärka ert arbetsgivarvarumärke mot en av de viktigaste målgrupperna – tidigare medarbetare.

– Varslad personal får bättre möjligheter att komma vidare i karriären genom konkreta tips, råd och insikter från en rekryterares perspektiv.

– Stöd i vad man ska tänka på vid utformning av CV, Personligt brev, LinkedIn-profil för ökad möjlighet att bli kontaktad av rekryterare m.m.

Vad är Talent Care

På kort tid har den värld vi lever i just nu ändrats i grunden. Framtidsplaner justeras från dag till dag, och många bolag tvingas mot sin vilja att varsla personal. Många gånger handlar det om uppskattade kollegor som hjälpt till att bära verksamheten, men som tvingas lämna för att det inte finns något annat alternativ. Mitt i allt det svåra har dock något väldigt häftigt börjat hända. Bolag och medmänniskor stöttar varandra mer än någonsin, sträcker ut sina händer, hjälper varandra och bidrar med det man förmår. Och nu vill även vi göra det vi kan för att hjälpa till.

Talent Care är vår hjälpande hand och ett initiativ att helt kostnadsfritt dela med oss av vår expertis och kompetens som kombinerad rekryterings- och employer branding byrå. Syftet är att hjälpa de medarbetare som mot allas vilja tvingas lämna sina tjänster och ge dessa personer bättre förutsättningar att komma vidare i karriären. Personer som kanske inte sökt jobb på många år och som känner sig osäkra på vad som är viktigt att tänka på när man nu måste söka sig vidare.

Bild till artikeln

Förslag på upplägg

Då syftet är att addera största möjliga värde anpassas upplägg efter unika behov och antal deltagare från respektive bolag. Utgångspunkt är ett format på 40 minuter digital presentation/webinar + 20 minuter frågestund. Presentation och länkar till sidor där man enkelt kan skräddarsy sitt CV eller fördjupa sina kunskaper i LinkedIn kommer att skickas ut i efterhand till alla deltagare.

Vi finns här för er

Ta kontakt så diskuterar vi era förutsättningar

Kontakta oss så ser vi fram emot att diskutera hur vi kan stötta era medarbetare.

Kontakta mig!

Vänligen fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt inom 24 h.

Stäng
Stäng