Oddworld

Oddwork nominerade till EY Entrepreneur of the Year 2018

03 OKTOBER 2018

Vi är nominerade i två kategorier till årets upplaga av EY Entrepreneur of the Year!

Revisionsföretaget EY – tidigare Ernst & Young – delar årligen ut priset Entrepreneur of the Year. En utmärkelse vars syfte är att synliggöra innovativa företagare samt öka intresset för entreprenörskap.

Vi kan nu stolt meddela att Oddworks grundare Charles Sinclair, Niklas Kekonius och Poyan Karimi är nominerade till ”Årets manliga stjärnskott” och Oddwork till det ärofyllda huvudpriset ”EY Entrepreneur of the Year 2018”.

– Oddwork må ha startats av tre personer utifrån Handelshögskolan, men det var länge sedan det handlade om bara oss. Vi mottar nomineringen med glädje och den går huvudsakligen till alla våra Oddworkers. Det är de som varje dag gör vår gemensamma resa möjlig, säger Charles Sinclair.

Glada Oddworkers nås av beskedet om nomineringen till EY Entrepreneur of the Year 2018.

Med människan i fokus
– Utmärkelsen är ett av världens främsta kvitton på att man skapar positiv utveckling i sin omvärld. Det är naturligtvis en enorm ära att ens nämnas i det här sammanhanget, i synnerhet i en tid då så många spännande bolag växer och förändrar sina marknader, säger Niklas Kekonius.

Poyan Karimi tillägger att Oddwork är stolta över att arbeta med människor, relationer och kultur som huvudfokus – trots att vi befinner oss i digitaliseringens tidevarv.

– I en tid då startup- och scaleup-världen riktar in sig på appar och IT-lösningar fokuserar vi på det viktigaste och mest essentiella vi kan tänka oss: människor.

Vi tackar EY för nomineringen och lovar att fortsätta jobba mot visionen om en värld där alla får göra vad de verkligen brinner för!

Med en high-five genom cyberspace,

Jolanda Toivola
Team Lead Copywriting
Oddwork

Om EY Entrepreneur of the Year
Utmärkelsen EY Entrepreneur of the Year arrangeras årligen i drygt 60 länder. I Sverige delades priset ut för första gången 1995. Innan 2018 års Sverigevinnare kan koras väntar sex regionala finaler. Oberoende juryer utser vinnarna i varje distrikt. Dessa går vidare till den nationella finalen som hålls i Stockholms stadshus 31 januari 2019. Där får finalisterna möta en jury bestående av näringslivsprofiler, som i år leds av juryordförande Günther Mårder, vd för organisationen Företagarna.

Team Lead Copywriting Oddwork

Jolanda Toivola

Jolanda är Team Lead Copywriting och ansvarig för att utveckla både Oddworks och våra partners Employer Branding-kommunikation. Hon är också ordkonstnären som älskar havet, dans och bastuhäng.

Rekommenderade artiklar

Fridykarna Sofia Tapani och Linda Stenman

Oddworld

Beating the Odds

Läs mer

Employer Branding

Quiet quitting – därför är det ute att visa framfötterna 

Läs mer

Employer Branding

Hybridarbetsplatsen och den nya verkligheten inom rekrytering

Läs mer

Vill du veta mer? Prata med oss!

Kontakta oss