Dare to dream

Vår kultur och våra värderingar styr vem och hur vi är som Oddworkers. Tillsammans formar vi företagskulturer och talangmarknaden – för vi tror att världen blir en bättre plats när alla får göra det de brinner för.

Jobba på Oddwork

“Trampar ny mark inom EB”

Det häftigaste med att vara en del av Oddwork är möjligheten att få djupdyka och bli expert inom Employer Branding. Att få jobba tillsammans med ett gäng orädda pionjärer på ett tydligt uppdrag; att utmana våra partners att bli mer transparenta som arbetsgivare.

För mig är värdet med att utveckla och kommunicera arbetsgivarvarumärken tydligt – tänk om alla människor kunde hitta rätt jobb för just dem, i en företagskultur där de kan vara sitt bästa jag – och att företag premieras, och gör resultat, genom att ha en blomstrande kultur. Den tanken är kittlande.

Karin, Team Communications

Värderingarna som sätter odd i Oddwork

Photo-of-oddworker-on-the-phone

Inspire change

Vår uppgift är att hjälpa kandidater att hitta sin nästa möjlighet och stödja våra partners i att kunna attrahera, rekrytera och behålla på ett bättre sätt. Det finns ingen väg runt det, vi är i förändringens bransch. Därför uppmuntrar vi alltid både oss själva och alla vi möter att utforska nya vägar utanför de utstakade stigarna.

Speak your mind

Om du har en idé du tror på – upp med handen. Om något kan förbättras – säg det. Om du inte förstår – be om hjälp. Att säga vad du tänker handlar om att dela med sig av sin kunskap, att ge en hjälpande hand och inte vara rädd för att be om hjälp tillbaka. Vi tror att vår framgångsnyckel är att vara ärliga och aktivt stödja varandra.

Invent the future

Om något inte har gjorts tidigare, frågar vi oss själva den ena viktiga frågan som driver oss framåt: Tänk om? Vi kommer aldrig att nöja oss med medelmåttighet. Det är därför vår djärva inställning blir en verklig superkraft i verkligheten. När vi utmanar vår bransch kommer andra att följa vår väg – för det vi gör faktiskt gör en skillnad.

Deliver wow

Vi gör alltid det som krävs för att leverera världsklasskvalitet i varje samarbete. Stort eller litet. Nära eller långt borta. Från den första mötet till det sista uppföljningen, är vi engagerade i att imponera på våra partners och kandidater. Genom att lyssna på deras behov skapar vi verkligt värde på ett anpassningsbart sätt. På det sättet leder vi våra toppklassiga partners framåt – alltid med det ansvar de har gett oss i åtanke.

Vad du får

Oddinary people

Du är en del av en odd kultur. Med våra hjärtan på rätt ställe tar vi hand om varandra, utmanar varandra och är stolta över våra gemensamma ansträngningar.

The leadership

Med tydliga mål och genom att lyssna kan vi arbeta tillsammans för att utveckla Oddwork, våra partners och varandra.

Your challenge

Det är viktigt att du alltid har en utmaning, stor eller liten, för att hålla dig framåtriktad. Alltid med stöd från dina kollegor och ledare.

True values

Vi lever efter våra värderingar varje dag. Vi bryr oss om dem, utvecklar dem och stärker dem – tillsammans.

“Teamkänslan är allt”

En av de bästa sakerna med Oddwork är vårt samarbete i, och mellan, våra olika team. Att få dela kunskap med varann internt ger en riktigt bra känsla, så där kan vi bara bli bättre. Vi är verkligen övertygade om att vi jobbar bäst tillsammans, och även siffror visar på just det.

Krossfunktionella team jobbar tillsammans i projekt för att få bästa möjliga resultat – det gör också att vi blir inkluderande och öppna för olika perspektiv. På Oddwork är det bra att vara olika!

Julia, Team Marketing

Lediga jobb

Praktik inom försäljning till Oddwork // Göteborg

Försäljning

Praktik inom försäljning till Oddwork // Göteborg

Praktik inom rekrytering till Oddwork // Göteborg

HR & Personal

Praktik inom rekrytering till Oddwork // Göteborg

Inget ledigt jobb som passar dig? Skicka en spontansökan!

Till spontanansökan