Vi är Oddwork

photo-of-conference-room-space

Ledande inom employer branding och rekrytering

Vi tar ansvar för våra partners arbetsgivarvarumärken och förmåga att attrahera, rekrytera och behålla rätt medarbetare på dagens konkurrensutsatta kandidatmarknad.

Kontakta oss

En odd historia om att våga drömma

2012

Oddwork ser dagens ljus

Tre studenter från Handelshögskolan i Göteborg har en vision om att världen blir en bättre plats om alla får göra det de brinner för. Charlie, Niklas och Poyan startar rekryteringsföretaget de själva saknar, med målet att matcha personlighet med rätt företagskultur.

2017

Employer branding <3 rekrytering

Genom sättet som Oddwork kommunicerar sin egen företagskultur börjar förfrågningar trilla in: kan ni hjälpa oss att utveckla vårt arbetsgivarvarumärke? Vi blir således ett kombinerat employer branding- och rekryteringsbolag, fullt övertygade om att employer branding är svaret på hur du attraherar den nya generationens talanger.

2018

Oddwork är årets raket

Tillväxttakten och framgången sätts på pränt när vi tar emot utmärkelse som årets Gasellföretag och årets Superföretag. Vårt stall av partners, liksom våra team växer till sig rejält. Kombinationen attrahera, rekrytera och behålla medarbetare plockas upp av allt fler stora internationella koncerner, liksom lokala organisationer.

2022

Transparens är det nya svarta

Employer branding tar plats i styrelserummen. Våra odd-team arbetar på hög strategisk och operationell nivå med såväl globala som regionala förutsättningar. SaaS-plattformen Life Inside lanseras där företagskultur kommuniceras via medarbetarvideos. Fler personligheter matchas med rätt företagskulturer – fler människor får göra det de verkligen brinner för. Och världen blir en lite bättre plats.

REKRYTERING

Matcha rätt talang med rätt företagskultur

Rekrytering the odd way innebär inte bara att fylla en plats, utan även att tillföra ny energi och kompetens till just din företagskultur.

Rekrytera med oss

EMPLOYER BRANDING

Linjera företagskultur med strategiska mål

Med en position mittemellan kandidater och arbetsgivare hjälper vi ditt företag att identifiera, paketera och kommunicera din företagskultur. Från strategi till handling.

Bli partner

Några av våra samarbeten

Gruppbild på nära håll av medarbetare på AztraZeneca och representater från Oddwork. Alla är klädda i ljusblå skyddskläder och skyddsmössor för håret.

Employer Branding

AstraZeneca – Fånga själen i AstraZeneca

Employer Branding

Starship Technologies – The talk of the town. Eller världen.

Recruitment

BoRevision — Tillsammans kan vi välta berg

Employer Branding

If Skadeförsäkring – Nordiskt employer branding samarbete

Recruitment

OBOS – 20 rekryteringar på 18 månader  

Recruitment

Osstell – Utvecklare på nolltid

Recruitment

Renta – Rekrytering från norr till söder

Recruitment

Smartech – Rekrytering without borders

Har du också ett odd inom dig?

Att passa in är bra – att komplettera och förstärka är ännu bättre. Lär känna vårt arbetsgivarvarumärke och företagskultur!

Så är det att jobba på Oddwork