Employer Branding

SEB:s Greenhouse väljer Oddwork som nationell employer brandingpartner

14 MAJ 2018

Greenhouse är en nylanserad helhetslösning för tillväxtföretag över hela Sverige. Nu blir Oddwork SEB:s nationella partner inom employer branding.

Greenhouse är en helhetslösning för företag som omsätter från tio miljoner kronor och uppåt, med ambitionen att växa. Genom experthjälp, företagsrådgivning och skräddarsydda program får företagen tillgång till konkreta verktyg för att öka sin tillväxt ytterligare.

Talangmarknaden är i förändring och dagens talanger skiljer sig från sin äldre motsvarighet. För att förstå och attrahera rätt sorts talanger krävs det idag att företag arbetar med sitt arbetsgivarvarumärke, eller employer brand: hur företaget uppfattas som arbetsplats och arbetsgivare av tidigare, nuvarande och framtida anställda.

SEB väljer Oddwork som nationell samarbetspartner inom employer branding för sina företagskunder. Från vänster: SEB:s Head of Entrepreneurs and High Growth Fredrik Josefsson, Oddworks VD & Head of Employer Branding Charles Sinclair, SEB:s Business Manager Greenhouse Anna Månsson, Oddworks Head of Sales Niklas Kekonius, SEB:s ansvarig för entreprenörssamarbeten och event Renate Grissom, SEB:s Business Developer Greenhouse Emil Hallström och SEB:s Business Developer och ansvarig för partnersamarbeten Michael Sparring. 

I ljuset av detta har Oddwork under de senaste åren specialiserat sig inom employer branding, vilket föranledde det stundande samarbetet med SEB:s Greenhouse.

– Många tillväxtföretag skulle ha stor nytta av att bygga kraftfulla arbetsgivarmärken, säger Michael Sparring, ansvarig för partnersamarbeten inom Greenhouse. Styrkan i partnerskapet med Oddwork är vi tillsammans har möjlighet att demokratisera specialistkompetens som tidigare varit tillgänglig för företag med en upparbetad betalningsförmåga. Vi är glada att tillsammans med Oddwork kunna utöka vår förmåga att tillsammans hjälpa fler tillväxtföretag att stärka sin attraktionskraft som arbetsgivare för att kunna attrahera och behålla rätt medarbetare.

Vi ser tillsammans med SEB:s Greenhouse fram emot att utveckla svenska företags employer branding och företagskulturer. Som alltid tror vi att världen blir en bättre plats om människor får göra vad de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt.

Efter bästa förmåga, 

Charles Sinclair

CEO & Head of Employer Branding

Oddwork

CEO & Head of Employer Branding Oddwork

Charles Sinclair

Charlie är Head of Employer Branding och en av Oddworks grundare. Utöver att kasta sig från flygplan och surfa stora vågor är han ansvarig för Oddworks varumärkesarbete och leder utvecklingen av Oddworks affärsområde Employer Branding.

Rekommenderade artiklar

Foto på Peter Kurzwelly framför en mikrofon i en poddstudio

Employer Branding

AI:s påverkan på framtidens employer branding och rekrytering – Employer Branding Talks 14 mars

Läs mer

Rekrytering

Det här behöver du ha koll på innan du börjar rekrytera

Läs mer

Employer Branding

Aktivera ditt employer brand med employee video testimonials!

Läs mer

Vill du veta mer? Prata med oss!

Kontakta oss