Oddworld

Oddwork blir partner till TEDx

11 OKTOBER 2017

TEDx Göteborg går av stapeln den 23 oktober. Nu kan vi meddela att Oddwork går in som samarbetspartner till eventet.

Den internationella konferensen TED grundades 1984 och är numera känd världen över för sina TED Talks. Deras motto är ”Ideas worth spreading” och under åren har bland andra Bill Gates, Chimamanda Ngozi Adichie och vår svenska Hans Rosling hållit minnesvärda föreläsningar.

När representanter för TEDx Göteborg, konferensens lokala upplaga, kontaktade Oddwork lyssnade vi därför noga kring möjligheterna att samarbeta för att sprida idéer tillsammans.

Några veckor senare stod det klart: Oddwork går in som samarbetspartner till TEDx Göteborg som går av stapeln den 23 oktober på Clarion Hotel Post. Några av de inspirerande personer som medverkar är Sveriges Radios vd Hanna Stjärne och visionärerna från Earthlab, som renoverade om den gamla chokladfabriken på Ringön till ett kreativt hus för entreprenörer och andra innovatörer. Se hela talarlistan här.

TEDx_Gruppbild

Oddwork och TEDx Göteborg. Från vänster: Social Media Manager Sara Silow (Oddwork), Talent Relationship Manager Jasmin Kamyab (Oddwork), Partner Manager Henrik Anderberg (TEDx), Talent Manager Devin Lincoln (Oddwork), CEO & Head of Employer Branding Charles Sinclair (Oddwork), Partner Manager Rasa Golali (TEDx) och Oddworkmannen (eventuellt Sales Manager Niklas Kekonius på Oddwork…) tillsammans med hunden Oddy.

Brave New World
Temat för TEDx Göteborg är ”Brave New World”. Känner du igen uttrycket? Nej, det gjorde inte vi heller. Ursprungligen är det ett citat från Shakespeares pjäs ”The Tempest”. Författaren Aldous Huxley valde citatet som titel till sin dystopiska roman ”Brave New World” som släpptes 1932. Aldous beskriver i sin roman hans fruktan för att regeringar skulle komma att använda vetenskap och teknik för att hålla sina medborgare i kedjor. Vad säger det om den digitala utveckling vi ser idag med allt från självkörande bilar till virtuella verkligheter?

Vågar du skydivea med Oddwork i virtual reality?
Vi på Oddwork kommer finnas på plats på TEDx med ett Employer Brand Corner, en plats där företag får chansen att diskutera de utmaningar och möjligheter som finns i relation till våra företags företagskulturer. Vi kommer även ge samtliga besökare möjlighet att för första gången, i virtual reality, skydivea med Oddworks wingsuitatlet Anton Squeeezer.

TEDx är en fantastisk organisation som passionerat tror på styrkan i att förändra attityder, liv och världen genom att låta människor dela idéer med varandra. Vi känner oss taggade och glada att få chansen att delta och att få vara del av TEDx:s långa tradition av kunskapsutbyte och tankeväckande samtal. Kom och dela dina idéer med oss på Clarion Post Hotel den 23 oktober! Biljetter till eventet hittar du här.

Efter bästa förmåga,

Charles Sinclair
CEO & Head of Employer Branding
Oddwork

CEO & Head of Employer Branding Oddwork

Charles Sinclair

Charlie är Head of Employer Branding och en av Oddworks grundare. Utöver att kasta sig från flygplan och surfa stora vågor är han ansvarig för Oddworks varumärkesarbete och leder utvecklingen av Oddworks affärsområde Employer Branding.

Rekommenderade artiklar

Foto på Peter Kurzwelly framför en mikrofon i en poddstudio

Employer Branding

AI:s påverkan på framtidens employer branding och rekrytering – Employer Branding Talks 14 mars

Läs mer

Employer Branding

Framtiden är employer branding

Läs mer

Två personer som samtalar. I förgrunden en person med vinröd pike och i fokus en person i svart kavaj och svarta solglasögon.

Employer Branding

Vad är employer branding?

Läs mer

Vill du veta mer? Prata med oss!

Kontakta oss