Foto på Niklas Kekonius utomhus. Han bär solgrasögon och i bakgrunden syns stenhus och blå himmel.
Founding partner & Head of Business Development

Niklas Kekonius

Året var 2012 när tre unga studenter från Handelshögskolan började drömma om en värld där människor får göra det de älskar mest. Den ena studenten var Niklas och drömmen resulterade senare i Oddwork – idag Sveriges enda kombinerade employer branding- och rekryteringsbyrå.

Nu, med över ett decenniums erfarenhet inom employer branding, rekrytering och affärsutveckling, besitter Niklas en unik förmåga att identifiera våra kunders behov och nya lösningar som matchar marknadens trender.

Connecta med Niklas på LinkedIn

Sprunget ur hans mångåriga erfarenhet av employer branding och samarbeten med enterprise bolag har nya tjänster och partnerskap vuxit fram under åren. Ta till exempel videoverktyget LifeInside, som hjälper våra kunder att synas och nå ut till sina målgrupper. Eller vårt spännande partnerskap med Adway där vi kombinerar vår starka kreativa höjd med en effektiv plattform för digital kommunikation.

Han är medgrundaren för både Oddwork och vårt systerbolag Life Inside. Han är försäljaren som driver våra partnerskap och affärsutvecklaren som fångar upp nya möjligheter. Han är Oddworks IT-ansvariga och biggest closer in town. Ja, ni hör – en man med många titlar och lika många talanger. Tillsammans med resten av teamet använder han dessa för att hjälpa företag att nå sina strategiska mål genom att bygga starka arbetsgivarvarumärken och skapa träffsäkra rekryteringar.

Niklas tipsar

Kollegor samarbetar i en trivsam företagskultur

Employer Branding

Exempel på företagskulturer: bättre resultat med rätt arbetsgivarvarumärke

Läs mer

Employer Branding

Keep Calm and Culture On

Läs mer

Employer Branding

Inc. Magazine: Maintaining Your Company Culture During Growth

Läs mer

Foto på Niklas Kekonius utomhus. Han står under ett träd, det är sol och på marken ligger ett tunt lager snö.
“Jag får en kick av att bygga upp en ny relation från grunden och se hur vårt samarbete växer till framgångsrika, lönsamma resultat och supernöjda kunder.“

Göteborg

Oddwork HQ
Kungsgatan 42
411 15 Göteborg

Stockholm

Oddwork Office
Norrsken House, Birger Jarlsgatan 57
113 56 Stockholm