Partner Lead

Joanna Bratz

Joanna är en av våra kunskapstunga och erfarna projektledare. Under sina åtta år på Oddwork har hon betat av roller som Account Manager, Senior Account Manager och har nu landat i rollen som projektledare. Trots sin kärlek till sporter som får oss andra att hisna (tänk fallskärmshoppning och kite) så är hon lugnet själv. När hon inte reser jorden runt med sin man och två små barn har vi lyxen att ha henne med oss här på Oddwork.

Om det är någon som har expertisen och förstår hur employer branding påverkar talangmarknaden är det Joanna. Som projektledare leder hon samarbeten med våra partners för att utveckla och förstärka deras arbetsgivarvarumärken både internt och externt.

 

 

Connecta med Joanna på LinkedIn

Joanna tipsar

I förgrunden syns en kvinna som ler och har brunt, axellångt hår. I bakgrunden står hennes team, bestående av fyra personer. Alla är ledigt klädda och ser in i kameran.

Employer Branding

Därför ska mätbarhet vara en del av din employer brandingstrategi

Läs mer

Två personer som samtalar. I förgrunden en person med vinröd pike och i fokus en person i svart kavaj och svarta solglasögon.

Employer Branding

Vad är employer branding?

Läs mer

Employer Branding

Vad är Employer Value Proposition (EVP)?

Läs mer

“Begreppet employer branding var relativt nytt för åtta år sedan. Men idag är det en självklarhet och nödvändighet för många organisationer. Det roligaste med mitt jobb är att vara involverad i en mångfald av projekt där vi arbetar med att stärka företag i alla led – från att attrahera och rekrytera till att behålla talanger.”

Göteborg

Oddwork HQ
Kungsgatan 42
411 15 Göteborg

Stockholm

Oddwork Office
Norrsken House, Birger Jarlsgatan 57
113 56 Stockholm