Foto på Emma Häregård. I bakgrunden ser man en rymddräkt.
Projektledare

Emma Häregård

Emma är projektledare här på Oddwork och jobbar med våra stora employer brandingprojekt och ser tillsammans med teamet till att hålla kontakten med våra partners och kunder, att leveranserna rullar på och att teamet är samspelt.

Om Emma hade haft en slogan på jobbet skulle det vara: Ordning och reda – employer brandingleveranser på fredag (och alla andra dagar). Med sitt lugna och metodiska tillvägagångssätt säkerställer hon kvalitet i alla delar av leveransen. Om du vill göra Emma glad kan du ta med dig en hund till kontoret, men hon tycker också att det är riktigt roligt att jobba med alla typer av kunder – från stora globala koncerner till mindre startups.  

 

 

Connecta med Emma på LinkedIn

Emma tipsar

Bild på tre personer som sitter och dricker kaffe runt ett cafébord

Rekrytering

Mänskligt möter maskin – så används AI inom rekrytering

Läs mer

Två personer som krattar och ser på varandra medan de sitter vid ett bord i kontorsmiljö

Employer Branding

Så jobbar Försvarsmakten med jämställdhet – Employer Branding Talks 4 april

Läs mer

I förgrunden syns en kvinna som ler och har brunt, axellångt hår. I bakgrunden står hennes team, bestående av fyra personer. Alla är ledigt klädda och ser in i kameran.

Employer Branding

Därför ska mätbarhet vara en del av din employer brandingstrategi

Läs mer

“Det är väldigt häftigt att som projektledare få följa en kund från deras absoluta start i ett första projekt tillsammans med oss och sedan (oftast) under flera år framåt. Man får en tight relation, ett fint partnerskap och får vara med på deras resa med att utveckla sitt employer brand, både internt men också externt.”

Göteborg

Oddwork HQ
Kungsgatan 42
411 15 Göteborg

Stockholm

Oddwork Office
Norrsken House, Birger Jarlsgatan 57
113 56 Stockholm