Projektledare

Johan Vildhede

Johan är en del av vårt projektledarteam på tre vassa hjärnor som varje dag skapar magi i våra employer brandingprojekt. Med sin oslagbara kombination av kreativitet, omtanke och ordningssinne hanterar han även de mest utmanande projekt – alltid med ett leende på läpparna och peppiga hejarop till resten av oss Oddworkers.

Tillsammans med teamet ser Johan till att alla projekt hanteras med högsta nivå av professionalism, från första kontakt till planering och slutförande. Att få upptäcka och lära sig om en bredd av branscher och organisationer, bygga relationer och förstå våra partners behov på djupet gör hans vardagar ständigt intressanta. Ibland kan det bli lite hoppigt – men härligt! Som Johan själv säger det.

Med engagemang och expertis hjälper Johan företag att berätta sin historia för att skapa långsiktiga och starka arbetsgivarvarumärken som attraherar och behåller talang. För även de mest kreativa idéerna behöver en stark strukturell grund för att bli verklighet – och vi tackar Johan och hans medfödda projektledartalang för att han leder oss, och våra partners, mot målet (och mot leveranser av guld – för att återigen citera Johan).

 

 

Connecta med Johan på LinkedIn

Johan tipsar

I förgrunden syns en kvinna som ler och har brunt, axellångt hår. I bakgrunden står hennes team, bestående av fyra personer. Alla är ledigt klädda och ser in i kameran.

Employer Branding

Därför ska mätbarhet vara en del av din employer brandingstrategi

Läs mer

Employer Branding

Vad är Employer Value Proposition (EVP)?

Läs mer

Employer Branding

Aktivera ditt employer brand med employee video testimonials!

Läs mer

“Det är fantastiskt att se värdet vi skapar genom långsiktig och genomtänkt employer branding.”

Göteborg

Oddwork HQ
Kungsgatan 42
411 15 Göteborg

Stockholm

Oddwork Office
Norrsken House, Birger Jarlsgatan 57
113 56 Stockholm