Alexandre Deplanck
Art Director

Alex Deplanck

Med rötterna i Frankrike, hjärtat i flygvärlden och med medfödd kreativitet samt bred bakgrund inom design, projektledning och varumärkesutveckling förvandlar Alex idéer till konkreta visuella koncept varje dag. Och är det inte koncept du vill ha så kan denna multikonstär även det mesta inom film och foto. Råkar du däremot befinna dig på ett flyg tillsammans med Alex kan du alltid få en djupgående förklaring kring inflygning, olika flygplansmodeller och flygrutter.

 

 

 

Connecta med Alex på LinkedIn

Tillsammans med resten av teamet hjälper han våra kunder att skapa kampanjer och varumärkesidentiteter som kommunicerar budskap på ett kraftfullt sätt – alltid redo att överträffa förväntningarna och ge vingar åt varje vision (pun intended :airplane:). “Good enough is just not good enough”, som Alex själv skulle uttryckt det.

Att vara den nytänkande partnern till intressanta kunder och få tilliten att tänja på gränser i komplexa uppdrag, är nämligen vad Alex älskar mest med sitt jobb här på Oddwork.

Alex tipsar

Foto på Peter Kurzwelly framför en mikrofon i en poddstudio

Employer Branding

AI:s påverkan på framtidens employer branding och rekrytering – Employer Branding Talks 14 mars

Läs mer

Rekrytering

Rekrytering i sociala medier – stärk din digitala närvaro

Läs mer

En grupp med människor i kontorskläder som står framför en rosa industrivägg. De dansar och ler.

Employer Branding

Employer branding och AI

Läs mer

”Att jobba med komplexa uppdrag tillsammans med proffs på intressanta bolag är inspirerande. Mitt jobb är att utmana och lyfta kreativitet till nya höjder!”

Göteborg

Oddwork HQ
Kungsgatan 42
411 15 Göteborg

Stockholm

Oddwork Office
Norrsken House, Birger Jarlsgatan 57
113 56 Stockholm