Foto på Carolina Elofsson. Carolina har håret upsatt i en knut och bär svart blus. I bakgrunden syns en färgglad grafittivägg.
Senior Talent Manager

Carolina Elofsson

Med gedigen erfarenhet av rekrytering, kundkontakt, employer branding och HR i ryggsäcken, är Carolina en stadig pelare i vårt talang- och säljteam. Men vi har faktiskt presenterat Carro för er en gång innan, för fem år sedan. På toppen av en högkonjuktur och mitt i en rekryteringsvardag lät det så här:

Mellan trädens kronor i Dalsjöforsskogen, där luften luktar hästbajs och åkrar, kommer en sexårig orädd gestalt framgalopperandes på ryggen av ett fuxfärgat sto. Sprallig som en lärka och fri som vinden. Håll i tyglarna, för här kommer Carro Elofsson, vår makalösa Senior Account Manager, vår livsbejakande powerkvinna, som en dag lämnade ridstövlarna hemma och klampade in hos oss.

Det var då och nu är nu – och det mest stämmer fortfarande. Förutom att Carro nu är Senior Talent Manager. Som den powerkvinna hon är axlar hon inte bara rollen som account manager. Hon tar kunden med sig hela vägen från affär till annonsering och vidare till färdig rekrytering av nya talanger och kollegor. Carros favoritdel av jobbet är just helheten – att få ta en kundrelation från första möte till att hitta den bästa lösningen och sedan smidigt och smart rekrytera nya medarbetare och bygga starka, hållbara team till våra kunder.

Connecta med Carolina på LinkedIn

Boka ett möte med Carolina

Välj en tid i Carolinas kalender.


Connecta med Carolina på LinkedIn

Foto på Carolina Elofsson. Carolina står på en balkong och i bakgrunden ser man hustak i grön koppar.
”Att få vara med kunden från start till mål och sedan skapa långsiktiga samarbeten där man på RIKTIGT lär känna sina kunder och verkligen förstår deras behov och kultur, det är det som gör mitt jobb extra roligt.”

Carolina tipsar

Rekrytering

Det här behöver du ha koll på innan du börjar rekrytera

Läs mer

Två människor sitter ner vid ett bord och tar i hand.

Rekrytering

Hetaste sätten att boosta din jobbannons

Läs mer

Två kvinnor som sitter i ett mötesrum vid ett skrivbord.

Rekrytering

Tips för en lyckad rekrytering

Läs mer

Göteborg

Oddwork HQ
Kungsgatan 42
411 15 Göteborg

Stockholm

Oddwork Office
Norrsken House, Birger Jarlsgatan 57
113 56 Stockholm

Träffa resten av teamet

Sandra Svanström

Account Manager

Sandra Svanström

Sandra är en engagerad och snabbtänkt Account Manager hos oss på Oddwork. Hon har en unik förmåga att förstå både kunders behov och kandidaters potential.

Mer om Sandra

Talent Manager

Jacob Chalkley

Jacob is our dedicated UK Talent Manager. He works in international recruitments and manages partnerships with our english speaking clients, especially within tech.

Mer om Jacob

Account Manager

Jonas Jonäll

Jonas är en snabb och effektiv partneransvarig som ser till att jobbet blir gjort och att alla parter får en smidig upplevelse.

Mer om Jonas

Fler Oddworkers

Kontakta oss