Marcus Hillemyr, Talent Manager Consultat på Oddwork
Talent Manager Consultant

Marcus Hillemyr

Tänk dig en mix mellan Aquaman och business man. Släng sedan in riktigt go humor och ett sånt där skallrande skratt som man dras med i. Då har du Mackan – vår undercover rekryterare som smälter in i organisationer och stöttar upp i våra partners rekryteringsteam.

Som rekryteringskonsult kliver Marcus in i våra kunders organisationer med sin goa, positiva energi och blir expert på just deras företagskultur, värderingar och profilerna de söker.

 

 

 

Connecta med Marcus på LinkedIn

Med sin lyhörda approach och sitt tålmodiga driv identifierar han våra kunders specifika behov, både vad gäller rätt kompetens och kandidat för rollen, men även vilken support de behöver under resans gång. Från kravprofil, till search och intervju vägleder Marcus våra samarbetspartners och kandidater genom hela rekryteringsprocessen.
 

Våra kunder uppskattar Marcus för hans stöttande och utmanande sätt att arbeta som får både organisationer och kandidater att växa och utvecklas.  

Marcus tipsar

Person som tittar in i kameran iklädd blå denimskjorta i förgrunden. I bakgrunden en person som håller i en mugg och är iklädd en beige t-shirt

Söka jobb

Fem hetaste CV-tipsen just nu

Läs mer

Fyra glada personer sitter ner bredvid varandra vid ett bord och tittar in i en datorskärm.

Rekrytering

Så attraherar och behåller du generation Y och Z

Läs mer

Ett par händer vilar mot tangentbordet på en bärbar dator.

Rekrytering

Så skriver du en bra kravlista till jobbannonsen

Läs mer

”Att hjälpa personer och organisationer att hitta precis rätt kandidat och bidra till att chefer, organisationer och kandidater växer och utvecklas är väldigt givande.”

Göteborg

Oddwork HQ
Kungsgatan 42
411 15 Göteborg

Stockholm

Oddwork Office
Norrsken House, Birger Jarlsgatan 57
113 56 Stockholm