Utveckla ditt employer brand

På dagens konkurrensutsatta kandidatmarknad och med erfarna team från globala, nationella och regionala förutsättningar i olika branscher, har vi en position mitt emellan kandidater och arbetsgivare. Låt oss hjälpa ditt företag att attrahera, rekrytera och behålla rätt talanger och medarbetare utifrån de senaste trenderna.  Vi är med er från hög strategisk nivå till operationellt arbete. Guidade av vår vision att världen skulle bli en bättre plats om alla fick göra vad de verkligen brinner för i rätt företagskulturer, tror vi på att utmanas och utvecklas tillsammans med våra partners. 

Se hur våra team jobbar på Instagram Stories→

 

Våra tjänster

Bild till artikeln

Advisory

Identifiera, paketera och aktivera er företagskultur

Vi hjälper er att utveckla rätt employer branding strategier och employer value proposition (EVP) utifrån era strategiska mål och prioriterade kandidatmålgrupper.

  • 👉  Employer branding strategi
  • 👉  Employer Value Proposition (EVP)
  • 👉  Talangkonkurrensanalys
  • 👉  Kandidatmålgruppsanalys
  • 👉  Rådgivning och inspiration inom employer branding

Activation

Aktivera ert employer brand

Vi utvecklar er kännedom som arbetagivare, employer branding kommunikation och attraktionskraft hos rätt kandidatmålgrupper.

  • 👉  Kommunikationstrategi av employer brand
  • 👉  Utveckling av kampanjer och content
  • 👉  Employer Branding Video
  • 👉  Social Media Recruitment
Bild till artikeln

Employer branding tech

Nå rätt talanger och kommunicera ert employer brand

Vi utvecklar tekniska tjänster inom employer branding för att hjälpa er ligga i absoluta framkant inom employer branding.

Community & event

Nätverka och fördjupa era kunskaper

Ta del av de senaste trenderna och utvecklingen inom employer branding från ledande experter i branschen. Som partner till Oddwork bjuds du löpande in till våra livestreamade event inom olika ämnen med olika framstående gäster.

 


Kontakta Oddwork

Oddwork samarbetar med företag över hela Sverige för att utveckla företagskulturer och employer brands. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan utveckla er företagskultur och employer brand tillsammans.

Kontakta Oddwork
Stäng
Tack för att du kontaktat oss! Inom bara ett par minuter (kanske redan just nu) sitter någon hos oss på Oddwork och läser ditt meddelande och bokstavligt talat fylls med idéer och tankar på allt spännande vi kan tänkas göra tillsammans. Låt oss landa i dessa tankar så återkommer vi till dig snart. Ha en Odd dag så länge!
Stäng