Dare to dream. Be the revolution.

In a world full of expectations, the most daring thing you can do is to dream. We believe in challenging these expectations, empowering talents and organizations to be the best they can be. By matching personality with company culture and strengthening employer brands, we are here to revolutionize our industry.

It might seem simple, yet it is the most powerful equation of them all:
if everyone did what they truly loved, the world would become a better place.

That is why we started our orange revolution.
And you are welcome to join.

odd Family

"Jag tycker det är så fantastiskt kul att jobba ihop med de magiska personerna här och utveckla Oddwork till nästa nivå!"

Niklas Kekonius, Co-Founder & Head of Sales

"Jag är naturligtvis väldigt färgad men att få utveckla Oddwork mot nya horisonter tillsammans med alla våra fantastiska Oddworkers är mitt livs äventyr!"

Charles Sinclair, CEO & Head of Employer Branding

”När Oddwork ringer och frågar chans på dig, svara bara – ja! Det kommer vara det bästa du har gjort.”

Daniella Ravan, Talent Manager

"Redan när jag stötte på Oddwork första gången så kände jag att det var något speciellt som satte sig hos mig, något som retade mig fast på ett gött sätt och som jag ville ha mer av."

Björn Lidberg, Senior Account Manager

"Kunde inte önskat mig en bättre start på karriären. Vilken energi! Vilken kultur! Vilket gäng!"

Douglas Afzelius, Employer Branding Advisor

"Jag kände direkt att det inte fanns ett annat företag jag ville jobba på förutom Oddwork! Den välkomnande familjära känslan och att det är ett så jäkla häftigt bolag med grymma människor gjorde att jag blev orange direkt."

Evelyn Holmgren, Sales Coach

"Det är dröm att äntligen få komma till en plats där likasinnade människor delar samma vision och drömmar men ändå är vi alla så annorlunda. Jag är både stolt och glad över att vara en Oddworker!"

Carolina Elofosson, Account Manager

"Att få driva det här äventyret framåt med de fantastiska människor som jag delar mina dagar med är en ära som sätter ett leende på mina läppar varje morgon. Vi gör det här tillsammans och vi vet vart vi ska."

Poyan Karimi, Co-Founder & Head of Recruitment

"Oddwork visar för mig att höga ambitioner, professionalism och resultatfokus inte är motsatsord till lekfullhet, höga skratt och kärlek till varandra i alla lägen!"

Philip Bendroth, Talent Manager

"Let's have a cup of coffee and talk about your dreams!"

Anna Sellhed, Talent Relationship Manager

odd Fun Things To Know

Du kan kalla oss för en drömfabrik

Vi är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan – 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår!

odd Family

"Jag är en spontan och nyfiken person som gillar när det händer mycket runt omkring mig! På Oddwork är ingen dag den andra lik och det som hände igår är redan historia."

Jacob Borre, Digital Specialist

"Ready, set - go!"

Odd

”Odd är paradigmet som både branschen och alla talanger längtat efter. För mig var det såväl en ynnest som en självklarhet att hoppa på resan.”

Jacob Lingefjärd, Copywriter

"Det här har jag aldrig provat, så det klarar jag helt säkert!"

Joanna Bratz, Senior Account Manager

”Oddwork är magin som skapas när ett team är totalt övertygade om att det faktiskt går att uppfylla drömmar - det är jag galet stolt att få vara en del av.”

Karin Hanberger, Copywriter

"Oddwork har, likt Aladdin, visat en helt ny värld och vi ska göra en upptäcktsfärd vi två!”

Jesper Steenberg, Talent Relationship Manager

"Att få hänga med sina bästa vännner och träffa inspirerande människor varje dag, det är lyx!"

Cecilia Eriksson, HR Operations

”Odd är något som inte är delbart med två. Oddwork är verkligen ”one of a kind”. Det är bara fantasin som sätter gränserna för det här företaget och det är grymt att få vara en del av det!"

Johan Bäckström, Account Manager

"You have to be ODD to be number one. Crazy but serious!"

Nathalie Björkman, Senior Account Manager

Som Nalle Puh säger: "När du vandrar runt en dunge lärkträd för att spåra någonting, se då till att det inte är dina egna fotspår du följer efter."

Mondésir Mondélus, Digital Specialist

Oddwork – inte revolution, fast jo, revolution…

Oddwork startade som en orange revolution år 2012 av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg. På den här tiden fanns det gott om rekryteringsbolag ute på universiteten, men det var något som fattades och det var lätt att känna att talang inte togs tillvara på. Inte på riktigt. Efter att ha lämnat in sitt CV till de stora rekryteringsdrakarna kunde man få jobberbjudanden skickade till sig redan dagen efter, men det var sällan den typ av möjligheter man förklarat att man brann för och inte heller den typ av karriäräventyr man beskrivit att man var passionerad kring.

Oddwork startade för att gå emot detta. Vi ville skapa det rekryteringsbolag som vi själva saknade – ett rekryteringsbolag som alltid vill lära känna dina drömmar och ambitioner på riktigt för att veta vad just du vill och samtidigt ha nära kontakt med alla våra partnerföretag som söker just din talang. Ett bolag som matchar personlighet med företagskultur. Vi började jobba för att få det så, och fortsätter att göra det varje dag. Idag som både rekryterings- och employerbrandingbolag och i fortsatt kamp mot de stora rekryteringsdrakarna där ute…

 


odd Family

"Let´s do the adventure together!"

Ellinor Hellberg, Talent Manager

Dare to dream. Be the revolution.

The Oddwork Family

"Få saker i livet är orange. Så när jag väl möttes av Oddworkfamiljens varma famn visste jag; det här är något alldeles extra att få vara en del av.”

Niklas Busck, Account Manager

"Deep down we all dream"

Sofia Tapani, our freediving athlete

"I did it my way, the odd way. Varför vara som alla andra när du kan vara som Oddwork?"

Martin Billestedt, Account Manager

”It is not the years in your life, but the life in your years that count.”

Oddfamily

"Oddwork är inspirerande, rakt av! Det är kompetens och professionalism med värme och otroligt härliga människor!

Johan Vildhede, Account Manager

"Somewhere. Something incredible is waiting to be known."

- Carl Sagan

"Hunting dreams and unicorns all day long!"

Johanna Ek, Talent Manager

HeeeeeeEEEEEEJ!

- The Oddwork Family
Bild till artikeln

Lyssna på podden Mitt Ledarskap

Ta del av Charles Sinclairs syn på ledarskap & employer branding

Vad är det som får våra grundares tårkanaler att öppnas, vad är Oddworks vision & syfte och hur mycket plats tar 80 000 pizzakartonger? Koppla ur vardagen, koppla in hörlurarna och häng med in i podden Mitt Ledarskap där Charles Sinclair, Co-founder och Head of Employer Branding, delar sina tankar om ledarskap och employer branding på dagens talangmarknad.

Bild till artikeln

Lyssna på podden Klokskap & Ledarskap

Ta del av Poyan Karimis syn på ledarskap

I podden “Klokskap & Ledarskap” kan du ta del av när Poyan Karimi, Co-founder & Head of Recruitment, berättar om sin syn på ledarskap och hur det har utvecklat honom. Hör honom berätta om vilka ledare som har inspirerat honom mest men framför allt: hur ledarskap är ett evigt lärande – precis som matematik och språk!

 

Bild till artikeln

Ladda ner Oddworks egna mobilspel…

Oddgame

Visste du att Oddwork har ett eget mobilspel? 

Oddgame utspelar sig i Oddworks orangea värld. Vår superhjälte Oddworkmannen flyger genom vårt konferensrum Circus – bland flamingos och popcornmaskiner – för att fånga talanger samtidigt som han bekämpar antagonisterna Mr No Fun, Mr Unfriend och Mr Soulless, figurer vi på Oddwork har väldigt svårt för. Ladda ner Oddgame för att lära känna oss bättre!

Oddgame finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!

Join the Oddwork family

Söker vi dig och du oss?

Vi ser fram emot att höra av dig!

Ansök nu

Oops! We could not locate your form.

Stäng
Stäng