Dare to dream.

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats om alla får göra vad de verkligen brinner för. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och genom att hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi för att uppnå den ambitionen – varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med rätt företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken.

För att skapa starkare företagskulturer och för att rätt person ska möta rätt företag, jobbar vi aktivt med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser – då speglar vi samhället på ett rättvist sätt. Tvekar du att söka det där jobbet hos oss? Gör det ändå – då hjälper du oss att bredda vår kompetens och bidrar med dina unika erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår.

odd Family

"Jag tycker det är så fantastiskt kul att jobba ihop med de magiska personerna här och utveckla Oddwork till nästa nivå."

Niklas Kekonius, Co-Founder & Head of Business Development

"Jag är naturligtvis väldigt färgad men att få utveckla Oddwork mot nya horisonter tillsammans med alla våra fantastiska Oddworkers är mitt livs äventyr."

Charles Sinclair, & Co-Founder & Head of Employer Branding

”När Oddwork ringer och frågar chans på dig, svara bara – ja! Det kommer vara det bästa du har gjort.”

Daniella Ravan, Customer Experience Manager

"Det är dröm att äntligen få komma till en plats där likasinnade människor delar samma vision och drömmar men ändå är vi alla så annorlunda. Jag är både stolt och glad över att vara en Oddworker!"

Carolina Elofsson, Employer Branding Advisor

"Att få driva det här äventyret framåt med de fantastiska människor som jag delar mina dagar med är en ära som sätter ett leende på mina läppar varje morgon. Vi gör det här tillsammans och vi vet vart vi ska."

Poyan Karimi, Co-Founder & CEO

odd Fun Things To Know

odd Family

"Det här har jag aldrig provat, så det klarar jag helt säkert!"

Joanna Bratz, Partner Lead

”Oddwork är magin som skapas när ett team är totalt övertygade om att det faktiskt går att uppfylla drömmar - det är jag galet stolt att få vara en del av.”

Karin Hanberger, Copywriter

"Oddwork har, likt Aladdin, visat en helt ny värld och vi ska göra en upptäcktsfärd vi två.”

Jesper Steenberg, Senior Talent Manager

"Att få hänga med sina vännner och träffa inspirerande människor varje dag, det är lyx!"

Cecilia Eriksson, HR Operations

"You have to be ODD to be number one. Crazy but serious!"

Nathalie Björkman, Employer Branding Advisor

En match utan slut...

THE ODD STORY

Oddwork startade som ett rekryteringsföretag år 2012 av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg. På den här tiden fanns det gott om rekryteringsbolag, men det var något som fattades och det var lätt att känna att talang inte togs tillvara på. Inte på riktigt. Efter att ha lämnat in sitt CV till de stora rekryteringsdrakarna kunde du få jobberbjudanden skickade till dig dagen efter, men det var sällan den typ av möjligheter du förklarat att du brann för och inte heller den typ av karriäräventyr du beskrivit att du var passionerad kring.

Oddwork startade för att balansera detta. Vi ville skapa det rekryteringsbolag som vi själva saknade – ett rekryteringsbolag som alltid vill lära känna dina ambitioner på riktigt för att veta vad just du vill och samtidigt ha nära kontakt med alla våra partnerföretag som söker just din talang. Ett bolag som matchar personlighet med rätt företagskultur. Vi började jobba för att få det så, och fortsätter att göra det varje dag. I fortsatt kamp mot de stora rekryteringsdrakarna där ute.

Vårt fokus på utvecklande av företagskultur och arbetsgivarvarumärke började efter våra första år utveckla oss till ett kombinerat employer branding- och rekryteringsbolag. Idag tar vi ansvar för våra partners hela arbetsgivarvarumärken (employer brands) och förmåga att attrahera, rekrytera och behålla rätt talang och medarbetare på dagens konkurrensutsatta kandidatmarknad. Våra team opererar på hög strategisk nivå liksom på operationell nivå med god erfarenhet från globala, nationella och regionala förutsättningar.

Guidade av vår vision att världen skulle bli en bättre plats om alla fick göra vad de verkligen brinner för i rätt företagskulturer tror vi på att utmanas och utvecklas tillsammans med våra partners och talanger.


Bild till artikeln

Lyssna på podden Mitt Ledarskap

Ta del av Charles Sinclairs syn på ledarskap & employer branding

Vad är det som får våra grundares tårkanaler att öppnas och vad är Oddworks vision och syfte? Koppla ur vardagen, koppla in hörlurarna och häng med in i podden Mitt Ledarskap där Charles Sinclair, Co-founder och Head of Employer Branding, delar sina tankar om ledarskap och employer branding på dagens talangmarknad.

Lyssna på podden Klokskap & Ledarskap

Ta del av Poyan Karimis syn på ledarskap

I podden “Klokskap & Ledarskap” kan du ta del av när Poyan Karimi, Co-founder & CEO, berättar om sin syn på ledarskap och hur det har utvecklat honom. Hör honom berätta om vilka ledare som har inspirerat honom mest men framför allt: hur ledarskap är ett evigt lärande.

 

Bild till artikeln

Ladda ner Oddworks eget mobilspel

Oddgame

Visste du att Oddwork har ett eget mobilspel? 

Oddgame utspelar sig i Oddworks orangea värld. Vår superhjälte Odd flyger genom vårt konferensrum Circus – bland flamingos och popcornmaskiner – för att fånga talanger samtidigt som han bekämpar antagonisterna Mr No Fun, Mr Unfriend och Mr Soulless, figurer vi på Oddwork har svårt för. Ladda ner Oddgame för att lära känna oss bättre.

Oddgame finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!

odd Family

Som Nalle Puh säger: "När du vandrar runt en dunge lärkträd för att spåra någonting, se då till att det inte är dina egna fotspår du följer efter."

Mondésir Mondélus, Digital Specialist

"Let´s do this adventure together!"

Ellinor Hellberg, Talent Manager

"Få saker i livet är orange. Så när jag väl möttes av Oddworkfamiljens varma famn visste jag; det här är något alldeles extra att få vara en del av.”

Niklas Busck, Inbound Sales & Marketing

"Oddwork är inspirerande, rakt av! Det är kompetens och professionalism med värme och otroligt härliga människor!

Johan Vildhede, Partner Lead

"Hunting dreams and unicorns all day long!"

Johanna Ek, Talent Manager

Join the Oddwork family

Söker vi dig och du oss?

Ta kontakt. Vi ser fram emot att höra av dig!

Ansök nu

Oops! We could not locate your form.

Stäng
Stäng